Corona revalidatie Alblasserdam

Fysiotherapie na corona (COVID-19) bij Fysio Alblasserdam. Bent u besmet geweest met het coronavirus? Dan hopen wij natuurlijk dat u geen klachten ervaart na uw herstel. In het geval u wel blijvende klachten heeft overgehouden na uw COVID-19 besmetting, is het van belang om zo snel mogelijk te beginnen met fysiotherapie. Wij bieden namelijk fysiotherapie aan om te helpen met deze langdurige klachten.

Het coronavirus kan een vervelend grote impact hebben op uw gezondheid. Dit geldt voor iedereen die het coronavirus heeft gehad en niet alleen voor de mensen die met corona in het ziekenhuis hebben gelegen; ook mensen die alleen thuis in quarantaine hebben gezeten kunnen te maken krijgen met langdurige klachten na corona, ook wel long COVID genoemd. Omdat u een langere tijd inactief bent geweest, is het van belang om aan de slag te gaan met deze klachten en uw conditie met een speciaal getrainde corona (COVID-19) fysiotherapeut van Fysio Alblasserdam.

Maak gemakkelijk online een afspraak, bel 0180 849 257 of mail naar info@fysio-alblasserdam.nl

Manuele therapie in Alblasserdam

Fysiotherapie bij herstel coronavirus (COVID-19) Fysio Alblasserdam.

Voor revalidatie na corona (COVID-19) kunt u terecht bij de specialisten van Fysio Alblasserdam. Ons persoonlijk afgestemde fysiotherapeutische revalidatieprogramma helpt en ondersteunt u als (ex-) coronapatiënt met het opbouwen van uw conditie en/of kracht. De kracht en conditie van uw lichaam zijn hoogstwaarschijnlijk erg aangetast door het coronavirus. Als u ervoor kiest om bij ons het gespecialiseerde corona programma te volgen, zorgt dit ervoor dat eventuele vermoeidheid en kortademigheid af zal nemen. Hierdoor zullen dagelijkse activiteiten u weer gemakkelijker afgaan en kunt u weer een normaal leven kunt gaan leiden. 

corona revalidatie alblasserdam

”Bij Fysio Alblasserdam behandelen we u liever vandaag dan morgen. Daarom houden wij onze wachtlijsten kort. Klachten en/of pijn verergeren namelijk als er niets aan gedaan wordt. Bovendien is het belangrijk om te weten wat er speelt en wat u kunt doen aan uw herstel. Verbijt de pijn niet, maar maak zo snel mogelijk een afspraak.”

Corona revalidatie Alblasserdam: Wat zeggen onze patiënten:

5/5

Niels Benningshof

”Bij mij hielp het enorm bij mijn hooikoorts klachten.” 

4.5/5

Melissa van der Putten

”Prima versteviging voor mijn enkel, ideaal in combinatie met de behandeling.” 

4/5

Ryan Graaf

”Fijne combinatie van taping, trainen en behandelen!” 

Wanneer komt u in aanmerking voor fysiotherapie na corona (COVID-19)?

U komt in aanmerking voor corona revalidatie als u positief bent getest op het coronavirus en daardoor in het ziekenhuis heeft gelegen of thuis ziek bent geweest. Er moet wel een verwijzing zijn van een huisarts of medisch specialist (bijvoorbeeld longarts) zodat deze vorm van nazorg valt onder de dekking van de basisverzekering. Deze vorm van fysiotherapie is namelijk alleen bedoeld voor ex-patiënten die langdurige klachten ofwel longcovid ondervinden of hebben ondervonden na de besmetting met het coronavirus (denk aan bijvoorbeeld vermoeidheid of benauwdheid).

Samen staan we sterk

De begeleiding van de professionals van Fysiotherapie Alblasserdam helpt u om uw conditie, kracht en uithoudingsvermogen te verbeteren.

Veel specialisaties

Wij beschikken over diverse specialisaties binnen de fysiotherapie om iedere klacht gericht te kunnen behandelen.

Lokale zorg

Wij werken aan uw herstel met (huis)artsen en orthopeden bij u uit de regio.

Persoonlijke begeleiding

Alle patienten genieten van voldoende aandacht en tijd! Dit bevordert het herstelproces.

”Naast algemene fysiotherapie en corona revalidatie zijn er bij Fysio Alblasserdam nog andere specialismen onder één dak te vinden om het best mogelijke behandelplan voor u op te kunnen stellen. Het behandelplan wordt altijd in overleg opgesteld en uitgevoerd.”

Fysiotherapie na corona

Fysiotherapie na corona vergoed uit uw basisverzekering.

De herstelzorg na corona door middel van fysiotherapie is tijdelijk opgenomen in het basispakket van uw zorgverzekering. Fysiotherapeutische corona revalidatie wordt hierdoor ruimer vergoed! Dit komt doordat veel patiënten na een coronabesmetting last houden van langdurige klachten en beperkingen. Hierbij kunt u denken aan conditieverlies, vermoeidheid, benauwdheid en/of afname van uw spierkracht. Deze vorm van fysiotherapie bij Fysio Alblasserdam is voor mensen die positief zijn getest en langdurig ziek thuis hebben gezeten of zelfs in het ziekenhuis zijn opgenomen.

Veel gestelde vragen bij Fysio Alblasserdam

Bel naar 0180849257, mail naar info@fysio-alblasserdam.nl of maak online een afspraak via online afspraken knop. 

Ja! Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland. 

Nee! Fysiotherapie is al een aantal jaar vrij toegankelijk. U heeft dus GEEN verwijzing nodig.

Uiteraard! Afspraken kunnen tot 24 uur van tevoren verplaats of afgezegd worden zonder consequenties. 

Ja! Onze fysiotherapeuten kunnen u ook thuis behandelen, alleen heeft u daar een verwijzing van arts of specialist voor nodig.

Staat uw vraag er niet tussen? Bel dan 0180849257 of mail naar info@fysio-alblasserdam.nl

Meer weten over corona revalidatie in Alblasserdam?

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag: 8:00-18:30 uur
Avonden en weekenddagen: op afspraak

Contactgegevens

Ohmweg 5, 2952 BD Alblasserdam
Telefoon: 0180849257
Email: info@fysio-alblasserdam.nl

Contactformulier

    Beginnen met chatten
    Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn? Direct een medewerker nodig? Bel 0180849257