Behandelingen

Binnen onze praktijk bieden wij een breed scala aan behandelingen en specialismen aan. Mocht u behoefte hebben aan meer informatie, bel dan 0180-849257 of mail info@fysio-alblasserdam.nl

Fysio-alblasserdam

Fysiotherapie

Onze fysiotherapeuten kunnen u helpen bij klachten aan het bewegingsapparaat. Ook kunnen onze fysiotherapeuten helpen om klachten bij het beoefenen van uw sport of hobby te voorkomen door preventieve oefeningen te geven. Lees hier meer over fysiotherapie.

Manuele therapie alblasserdam

Manuele therapie

Manuele therapie is een van de specialisaties binnen Fysio Alblasserdam. Deze therapie wordt het meest wordt toegepast op de wervelkolom, maar heeft ook op andere gewrichten een positieve werking. Bij klachten aan de onderrug, rug of nek kunnen wij manuele therapie toepassen.

Dry needling behandeling alblasserdam

Dry needling

Dry needling is een effectieve behandeling om spierspanning te verminderen. Lees hier meer over dry needling.

revalidatie alblasserdam

Revalidatie

Hulp nodig bij het revalideren na bijvoorbeeld een nieuwe heup, knie of voorste kruisband? Lees hier meer over revalidatie.

Fysio aan huis alblasserdam

Fysio aan huis

Wanneer u niet in staat bent om langs te komen op de praktijk, maar wel fysiotherapie nodig heeft, komen wij bij u langs. Lees hier meer over fysiotherapie aan huis.

Medisch trainen alblasserdam

Medisch Trainen

Sporten en bewegen helpt het lichaam om fit en gezond te blijven. Lees hier meer over medische training.

triggerpoint alblasserdam

Triggerpoint therapie

Bij triggerpoint therapie behandelen wij kleine verkrampingen in de spieren die waargenomen kunnen worden als kleine, pijnlijke verhardingen. Lees hier meer over triggerpoint therapie.

Medical taping fysio alblasserdam

Medical Taping

Medical taping is een manier van taping die zeer effectief is bij spierondersteuning, hooikoorts, menstruatieklachten en pijndemping. Wij gebruiken speciaal kinesiotape om uw spieren extra te ondersteunen. Lees hier meer over medicial taping.

Claudicatio alblasserdam

Etalage benen

Etalagebenen is een pijn in de benen die veroorzaakt wordt door adervernauwing. Deze pijn is enorm vervelend en kan erg beperkend zijn. Lees hier meer over onze specifieke therapie voor etalagebenen.

 

Fysiotherapie aan huis alblasserdam

COVID-19 therapie

Ook voor Covid-19 revalidatie kunt u terecht bij onze praktijk. Ons persoonlijk afgestemde fysiotherapeutische revalidatieprogramma helpt en ondersteunt coronapatiënten met het opbouwen van de conditie en spierkracht.

Meer weten over Fysio Alblasserdam?

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag: 8:00-18:30 uur
Avonden en weekenddagen: op afspraak

Contactgegevens

Ohmweg 5, 2952 BD Alblasserdam
Telefoon: 0180849257
Email: info@fysio-alblasserdam.nl

Contactformulier

    Beginnen met chatten
    Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn? Direct een medewerker nodig? Bel 0180849257