Fysiotherapie

Wat houdt fysiotherapie in en waarom gaan mensen naar een fysiotherapeut? Fysiotherapie is een methode om pijn of beperkingen aan het bewegingsapparaat op te lossen. Het bewegingsapparaat is alles in het lichaam dat zich bezighoudt met beweging en houding: banden, spieren, gewrichten en natuurlijk zenuwen. Pijn of overbelasting in de spieren kan ontstaan door bijvoorbeeld een spier te overstrekken, een verkeerde beweging te maken of inspanning zonder warme spieren. Een fysiotherapeut kent het lichaam als geen ander. Dus wanneer u last of pijn heeft van uw bewegingsapparaat, weet de fysiotherapeut daar altijd raad mee. Twijfel dus ook niet als u iets niet vertrouwt en vraag het aan een fysiotherapeut. U kunt voor allerlei soorten klachten bij Fysio Alblasserdam terecht!

Fysio Alblasserdam is dé fysiotherapiepraktijk in de regio. Een blessure, pijn, verminderde bewegingsvrijheid, ongeluk, operatie ondergaan of iets anders waarbij wij u kunnen helpen met fysiotherapie? Kies dan voor professionaliteit, gemak, service en zorg van hoge kwaliteit bij Fysio Alblasserdam. 

U kunt gemakkelijk een afspraak maken in onze moderne praktijk, zonder verwijzing of wachtlijst. Daarbij zijn er geen zorgen over de vergoeding, wij hebben namelijk contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland. 

Afspraak maken? Bel 0180-849257, mail naar info@fysio-alblasserdam.nl of maak gemakkelijk online een afspraak via onze online agenda. 

”Bij Fysio Alblasserdam behandelen we u liever vandaag dan morgen. Daarom houden wij onze wachtlijsten kort. Klachten en/of pijn verergeren namelijk als er niets aan gedaan wordt. Bovendien is het belangrijk om te weten wat er speelt en wat u kunt doen aan uw herstel. Verbijt de pijn niet, maar maak zo snel mogelijk een afspraak.”

Fysiotherapie in Alblasserdam: Wat zeggen onze patiënten:

5/5

Piet Klein

”Patrick is een fijne manuele therapeut” 

4.5/5

Alexander Vriesde

”Ik kon snel terecht en de therapie hielp gelijk” 

4/5

Colinda Konings

”Fijne combinatie van behandelen en trainen, Ik word elke week sterker.” 

Samen staan we sterk

De begeleiding van de professionals van Fysiotherapie Alblasserdam helpt u om uw conditie, kracht en uithoudingsvermogen te verbeteren.

Veel specialisaties

Wij beschikken over diverse specialisaties binnen de fysiotherapie om iedere klacht gericht te kunnen behandelen.

Lokale zorg

Wij werken aan uw herstel met (huis)artsen en orthopeden bij u uit de regio.

Persoonlijke begeleiding

Alle patienten genieten van voldoende aandacht en tijd! Dit bevordert het herstelproces.

Meer weten over fysiotherapie in Alblasserdam?

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag: 8:00-18:30 uur
Avonden en weekenddagen: op afspraak

Contactgegevens

Ohmweg 5, 2952 BD Alblasserdam
Telefoon: 0180849257
Email: info@fysio-alblasserdam.nl

Contactformulier

    Beginnen met chatten
    Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn? Direct een medewerker nodig? Bel 0180849257