Sportfysiotherapie Alblasserdam

Op zoek naar een sportfysiotherapeut in Alblasserdam

Sportfysiotherapie is een van de specialisaties binnen onze praktijk. Sportfysiotherapie houdt zich bezig met; alle aspecten van fysiotherapie gerelateerd aan sport  behandeling van sportblessures, voorlichting over sporten en het voorkomen van eventuele blessures.

U kunt gemakkelijk een afspraak maken in onze moderne praktijk, zonder verwijzing of wachtlijst. Daarbij zijn er geen zorgen over de vergoeding, wij hebben namelijk contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland. 

Afspraak maken? Bel 0180-849257, mail naar info@fysio-alblasserdam.nl of maak gemakkelijk online een afspraak via onze online agenda. 

Sportfysiotherapie Alblasserdam

De sportexperts binnen ons team weten precies weten wat er met het lichaam gebeurt tijdens het sporten: hoe reageert het lichaam, hoe ontstaan blessures en waarom? Een sportfysiotherapeut hoeft niet alleen topsporters te helpen. Ook kinderen of ouderen die behoren tot kwetsbaren kunnen worden geholpen door sport in te zetten als behandelmiddel. Ouderen laten sporten en oefeningen laten doen zodat ze fit blijven of kinderen alvast trainen om sterker te worden is dus een belangrijk onderdeel van onze fysiotherapie. Daarnaast behandelt onze sportfysiotherapeut ook mensen die bijvoorbeeld een marathon willen gaan lopen of een sport willen gaan beoefenen, maar niet weten hoe zij dit moeten aanpakken. U kunt dus met alle vragen of klachten rondom sporten bij onze sportfysiotherapeut terecht voor een advies op maat!

sportfysiotherapie alblasserdam

Hoe verloopt sportfysiotherapie bij Fysio Alblasserdam?

Wij plannen altijd eerst een intakegesprek in om uw volledige verhaal aan te horen, zodat wij precies uw klacht of probleem in kaart kunnen brengen. Hierna zal onze sportfysiotherapeut een paar kleine onderzoeken doen om precies te kunnen achterhalen waar uw probleem zich bevindt of waar het vandaan komt. Met al deze informatie zullen wij daarna met u een schema opstellen hoe we het probleem zullen gaan verhelpen.

Sportfysiotherapie: Wat zeggen onze patiënten:

4/5

Rick Vermeulen

”Ik kon snel terecht en de Dry needling behandeling in Alblasserdam hielp mij na 3 keer enorm!”

5/5

Emma van der Steen

”Dry Needling was een fijne toevoeging op mijn behandeling” 

4.5/5

Jochem Pieters

”Het was niet het fijnste gevoel maar na 2 dagen ligt beurs aan te voelen verdween mijn blessure” 

Fysio Alblasserdam

”Bij Fysio Alblasserdam staat persoonlijke benadering op nummer 1! Wij kijken niet alleen van welke klachten u last heeft, maar houden ook rekening met u als persoon. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat de klachten die u ervaart, uw werk of sport belemmeren. Hier spelen we op in door met alle factoren rekening te houden.”

Samen staan we sterk

De begeleiding van de professionals van Fysiotherapie Alblasserdam helpt u om uw conditie, kracht en uithoudingsvermogen te verbeteren.

Veel specialisaties

Wij beschikken over diverse specialisaties binnen de fysiotherapie om iedere klacht gericht te kunnen behandelen.

Lokale zorg

Wij werken aan uw herstel met (huis)artsen en orthopeden bij u uit de regio.

Persoonlijke begeleiding

Alle patienten genieten van voldoende aandacht en tijd! Dit bevordert het herstelproces.

”Naast algemene fysiotherapie en sportfysiotherapie zijn er bij Fysio Alblasserdam nog andere specialismen onder één dak te vinden om zo het best mogelijke behandelplan voor u op te kunnen stellen. Het behandelplan wordt altijd in overleg opgesteld en uitgevoerd.”

Sportfysio alblasserdam

Behandeling en oefenschema's

Onze sporttfysiotherapeuten weten alles over het menselijk lichaam en (sport)blessures. Soms zullen ze er daarom voor kiezen u extra oefeningen te geven of u juist rust te geven en behandelingen om een blessure te laten herstellen. Daarnaast richten wij ons niet alleen op het herstel van uw blessures of klachten, maar ook op het sterker maken van lichaamsdelen en voorkomen dat er in de toekomst een andere klacht of blessure ontstaat. Het is bij ons altijd mogelijk om een afspraak in te plannen als u iets niet vertrouwt of last heeft van pijn of klachten. 

Veel gestelde vragen bij Fysio Alblasserdam

Bel 0180849257, mail naar info@fysio-alblasserdam.nl of maak online een afspraak via online afspraken knop. 

Ja! Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland. 

Nee! Fysiotherapie is al een aantal jaar vrij toegankelijk. U heeft dus GEEN verwijzing nodig.

Uiteraard! Afspraken kunnen tot 24 uur van tevoren verplaatst of afgezegd worden zonder consequenties. 

Ja! Onze fysiotherapeuten kunnen u ook thuis behandelen, alleen heeft u daar een verwijzing van arts of specialist voor nodig.

Staat uw vraag er niet tussen? Bel dan 0180849257 of mail naar info@fysio-alblasserdam.nl

Meer weten over sportfysiotherapie in Alblasserdam?

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag: 8:00-18:30 uur
Avonden en weekenddagen: op afspraak

Contactgegevens

Ohmweg 5, 2952 BD Alblasserdam
Telefoon: 0180849257
Email: info@fysio-alblasserdam.nl

Contactformulier

    Beginnen met chatten
    Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn? Direct een medewerker nodig? Bel 0180849257