Vacatures fysiotherapie Alblasserdam

Vacature fysiotherapie bij Fysio Alblasserdam!

Hallo, (toekomstige) collega! Ben jij een gepassioneerde fysiotherapeut en klaar voor een frisse wind in je carrière? Goed nieuws: Fysio Alblasserdam is op zoek naar een nieuwe collega om ons team te versterken en onze praktijk naar nieuwe hoogten te tillen!

In onze praktijk staat de gezondheid en individuele zorg voor onze patiënten centraal. Wij zetten ons in voor excellente zorgverlening, motiverende oefentherapie en het bouwen van solide relaties met onze patiënten, terwijl we de wachttijden minimaliseren. Onze dynamische praktijkeigenaren, Patrick Danny van Hoof en Pim Versluis, kijken er naar uit om met jou te sparren en samen verder te bouwen aan onze florerende praktijk.

Maar er is meer! Fysio Alblasserdam biedt een zee aan mogelijkheden voor jouw professionele groei. Of je nu je zinnen hebt gezet op een managementpositie, geïnteresseerd bent in franchisemogelijkheden of een vast contract ambieert, wij bieden een platform voor jouw professionele expansie. Jouw succes en voldoening in je loopbaan zijn onze prioriteit en we ondersteunen je graag in elke stap.

Ben jij die gedreven fysiotherapeut met een hart voor persoonlijke zorg? Wil je deel uitmaken van een levendig team en bijdragen aan het welzijn van onze patiënten? Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op!

Toon ons wat jou bijzonder maakt en wie weet, verwelkomen we jou binnenkort als onze nieuwste teamlid. Samen bouwen we aan een toekomst vol gezondheid, ontwikkeling en kansen!

vacature algemeen fysiotherapeut Alblasserdam

Algemeen fysiotherapeut

Toe aan een nieuwe uitdaging?

vacature manueel therapeut alblasserdam

Manueel therapeut

Toe aan een nieuwe uitdaging?

vacature oedeem fysiotherapeut alblasserdam

Oedeem therapeut

Toe aan een nieuwe uitdaging?

vacature Bekkenbodem therapeut alblasserdam

Bekkenbodem therapeut

Toe aan een nieuwe uitdaging?

Meer weten?

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag: 8:00-18:30 uur
Avonden en weekenddagen: op afspraak

Contactgegevens

Ohmweg 5, 2952 BD Alblasserdam
Telefoon: 0180849257
Email: info@fysio-alblasserdam.nl

Beginnen met chatten
Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn? Direct een medewerker nodig? Bel 0180849257