Oedeemfysiotherapeut Gezocht in Alblasserdam

Zet een toekomstgerichte stap in je carrière bij een bloeiende praktijk! Onze progressieve praktijk in Alblasserdam zet patiëntenzorg op de eerste plaats. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste oedeemfysiotherapeut die ons team komt versterken en met ons mee wil groeien.

Contact: Pim Versluis: pim@go-hoen.nl | 0621516764

Over deze Rol:

Speel een sleutelrol in de ontwikkeling van onze dynamische praktijk. Geniet van werken binnen een gedreven en informele sfeer. Wij bieden volop kansen voor persoonlijke en professionele groei. Ervaar een hoge ‘fun factor’ door onze regelmatige teamactiviteiten. Ontdek mogelijkheden voor het ontwikkelen van een eigen franchise.

Gezocht: Flexibele Oedeemfysiotherapeut voor minimaal 16 uur per week in Alblasserdam We zijn op zoek naar een gedreven professional met ten minste een jaar ervaring in oedeemtherapie om ons team te versterken.

Over Ons Geleid door onze oprichter Patrick Danny van Hoof, een deskundige in het veld, heeft onze praktijk zich ontwikkeld tot een bloeiende onderneming. Met onze expansie in de regio, waaronder Alblasserdam, streven we ernaar om onze services uit te breiden en talenten zoals jij te omarmen.

Wat We Bieden Een vast contract na een succesvolle proefperiode. Een aanzienlijk opleidingsbudget voor jouw carrièreontwikkeling. Een strategisch gelegen en makkelijk toegankelijke werkplek. De kans om met ons mee te groeien en eventueel je eigen franchise te starten. Toegang tot geavanceerde software zoals Intramed en een aantrekkelijk salaris (€3.000 – €6.100 per maand). Secundaire Arbeidsvoorwaarden:

Financiële steun voor een masteropleiding. Flexibiliteit in werkuren. Een budget toegewezen voor jouw professionele groei. Ontspannen vrijdagmiddagborrels en leuke teamuitjes. Een vergoeding voor reiskosten. Werkuren variërend van 16 tot 40 uur per week. Type Dienstverband:

Mogelijkheden voor zowel Fulltime, Parttime, Freelance/ZZP als onbepaalde tijd. Geïnteresseerd in Deze Kans? We nodigen je uit om de mogelijkheden van jouw toekomst bij ons te verkennen. Voor een vrijblijvend gesprek, contacteer pim@go-hoen.nl of bel naar 0621516764.

Vacature voor Oedeem therapeut Alblasserdam

Meer weten over vacature Oedeemtherapeut in Alblasserdam?

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag: 8:00-18:30 uur
Avonden en weekenddagen: op afspraak

Contactgegevens

Ohmweg 5, 2952 BD Alblasserdam
Telefoon: 0180849257
Email: info@fysio-alblasserdam.nl

Contactformulier

    Beginnen met chatten
    Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn? Direct een medewerker nodig? Bel 0180849257