Manueel Therapeut Gezocht in Alblasserdam

Een beslissing die niet alleen je huidige loopbaan beïnvloedt, maar ook je toekomstperspectieven vormt! In onze praktijk in Alblasserdam staat uitmuntende zorg voor onze patiënten voorop. We bieden je de kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van een vooruitstrevende en groeiende praktijk.

Contactinformatie: E-mail: pim@go-hoen.nl | Telefoon: 0621516764 (Pim Versluis)

Over de Functie:

Draag bij aan de groei en het succes van onze gerenommeerde praktijk. Ervaar een dynamische en informele werkomgeving. Focus op persoonlijke en professionele ontwikkeling. Geniet van een hoge ‘fun factor’ door diverse teamactiviteiten. Biedt mogelijkheden tot franchisenemerschap voor de ondernemende therapeut.

 

Wat bieden we jou?

Een permanente aanstelling na een succesvolle introductieperiode. Een ruim budget voor jouw carrièreontwikkeling. Een strategisch gelegen, makkelijk toegankelijke werkplek in Alblasserdam. Kansen om je eigen franchise te beginnen. Toegang tot state-of-the-art software zoals Intramed. Een competitief salaris (€4.000 – €6.500 per maand) met uitstekende aanvullende arbeidsvoorwaarden. Aanvullende Arbeidsvoorwaarden:

Flexibele werkuren voor een betere werk-privé balans. Een toegewijd budget voor jouw professionele vooruitgang. Ontspannen vrijdagmiddagborrels en gezellige bedrijfsuitjes. Vergoeding van je reiskosten. Werkuren variërend van 16 tot 40 uur per week. Type Dienstverband:

Opties voor Fulltime, Parttime, of Freelance/ZZP. Wie Zoeken We? Een manuele therapeut met een passie voor sport. Iemand die flexibel is in werkuren en benadering. Iemand die ten minste 16 uur per week beschikbaar is. Over de Functie:

Speel een sleutelrol in de groei van onze toonaangevende praktijk. Ervaar de dynamiek van een ambitieus en informeel team. Centraal staat jouw persoonlijke ontwikkeling en groei. Een hoge dosis plezier met regelmatige teamactiviteiten. Franchisekansen voor de ondernemende therapeut. Geïnteresseerd? Voor een oriënterend gesprek en om samen mogelijkheden te verkennen, neem contact op via pim@go-hoen.nl of bel 0621516764.

 
 
Vacature voor Manuele fysiotherapeut Alblasserdam

Meer weten over vacature manueel therapeut in Alblasserdam?

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag: 8:00-18:30 uur
Avonden en weekenddagen: op afspraak

Contactgegevens

Ohmweg 5, 2952 BD Alblasserdam
Telefoon: 0180849257
Email: info@fysio-alblasserdam.nl

Contactformulier

    Beginnen met chatten
    Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn? Direct een medewerker nodig? Bel 0180849257