Vacature: Bekkenbodemtherapeut in Alblasserdam

Een carrièrestap vol potentieel en groeimogelijkheden binnen een dynamische praktijk! Versnel je carrière als bekkenbodemtherapeut bij onze bloeiende praktijk in Alblasserdam. Dit is jouw kans om een cruciale bijdrage te leveren aan ons groeiende en energieke team.

Contact: Voor meer informatie, stuur een e-mail naar pim@go-hoen.nl of bel 0621516764 (Pim Versluis).

Jouw Toekomstige Rol:

Word een kernlid van ons team in een toonaangevende zorgomgeving. Werk in een gedreven en ondersteunende sfeer. Focus op jouw persoonlijke groei en professionele ontwikkeling. Geniet van de ‘fun factor’ tijdens onze teamactiviteiten. Verken kansen voor franchisenemerschap en ondernemerschap binnen onze praktijk.

 

Gezocht: Toegewijde Bekkenbodemtherapeut in Alblasserdam We zijn op zoek naar een toegewijde en flexibele bekkenbodemtherapeut die bereid is om ten minste 16 uur per week aan de slag te gaan en die beschikt over minimaal één jaar ervaring in bekkenbodemtherapie.

Over Ons Onder de inspirerende leiding van Patrick Danny van Hoof, een gedreven en ervaren fysiotherapeut, heeft onze praktijk Fysio Barendrecht een robuuste basis gevestigd. Met onze nieuwe vestiging in Alblasserdam streven we ernaar ons team te versterken met een specialist in bekkenbodemtherapie.

Wat Bieden We

Een vast contract na een proefperiode waarin je jezelf kunt bewijzen. Een genereus budget voor jouw professionele ontwikkeling. Een strategisch gelegen praktijk in Alblasserdam, makkelijk bereikbaar voor zowel medewerkers als cliënten. De mogelijkheid om met de praktijk mee te groeien en kansen voor franchiseneming. Toegang tot de nieuwste softwaretools zoals Intramed, naast een competitief salaris van €4.000 tot €6.500 per maand. Secundaire Arbeidsvoorwaarden

Flexibele werkroosters, aangepast aan jouw leven. Een budget speciaal bestemd voor jouw professionele groei. Een vergoeding voor reiskosten. Een werkweek die varieert van 16 tot 40 uur, afhankelijk van jouw voorkeur. Type Dienstverband

Kansen voor zowel Fulltime, Parttime, Freelance/ZZP als een vaste aanstelling. Geïnteresseerd? We nodigen je graag uit voor een informele kennismaking. Neem contact op met Pim via pim@go-hoen.nl of bel 0621516764 om de mogelijkheden te bespreken.

 
Vacature Bekkenbodemtherapeut Alblasserdam

Meer weten over vacature Oedeemtherapeut in Alblasserdam?

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag: 8:00-18:30 uur
Avonden en weekenddagen: op afspraak

Contactgegevens

Ohmweg 5, 2952 BD Alblasserdam
Telefoon: 0180849257
Email: info@fysio-alblasserdam.nl

Contactformulier

    Beginnen met chatten
    Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn? Direct een medewerker nodig? Bel 0180849257