Vacature Algemeen Fysiotherapeut Alblasserdam

Een kans die niet alleen van belang is voor je huidige loopbaan maar ook je toekomst vormt! In Alblasserdam ligt onze focus op het leveren van excellente zorg aan patiënten. We bieden een levendige werkomgeving waar jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling centraal staat. Ben je enthousiast om bij te dragen aan een ambitieus en groeiend team? Dit is je kans!

Contact: Pim Versluis: pim@go-hoen.nl | 0621516764

Over ons: Onze praktijk is toonaangevend met een nadruk op kwaliteit, ontwikkeling en een sterke teamgeest. Onze oprichter, een ervaren fysiotherapeut met een ondernemende geest, zet in op continue verbetering en waardering voor initiatief. Ons succes in locaties zoals Barendrecht, Rhoon, en nu Alblasserdam, spreekt van onze toewijding en enthousiasme. Sluit je aan bij ons team in Alblasserdam en word een sleutelspeler in onze uitbreiding!

Wat Kun Je van Ons Verwachten?

Een vast dienstverband na een succesvolle proefperiode Een budget voor persoonlijke en professionele groei Een centraal gelegen, uitstekend bereikbare werkplek in Alblasserdam Kansen voor ontwikkeling binnen onze praktijk, inclusief de optie tot het worden van een franchisenemer Gebruik van vooruitstrevende software in een dynamische werksfeer Een competitief salaris, flexibiliteit in werkuren, en een hoge dosis plezier door teamactiviteiten! En daarbovenop:

Financiering voor een masteropleiding Flexibele werkroosters Budget voor professionele ontwikkeling Gezellige vrijdagmiddagborrels en teamuitjes Vergoeding van reiskosten Werkuren: tussen 16 en 40 uur per week

Wat Wij Zoeken Een passie voor sport Een flexibele werkinstelling Beschikbaarheid voor minimaal 16 uur per week Een op groei en verbetering gerichte mentaliteit Registratie in het KRF of het Keurmerk fysiotherapie Type dienstverband:

Fulltime, Parttime, Freelance/ZZP Salarisindicatie: €3.000 – €9.100 per maand Geïnteresseerd? Voor een kennismakingsgesprek en om samen de mogelijkheden te verkennen, neem contact op via pim@go-hoen.nl of bel 0621516764.

 
Vacature voor algemeen fysiotherapeut Alblasserdam

Meer weten over vacature algemeen fysiotherapeut in Alblasserdam?

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag: 8:00-18:30 uur
Avonden en weekenddagen: op afspraak

Contactgegevens

Ohmweg 5, 2952 BD Alblasserdam
Telefoon: 0180849257
Email: info@fysio-alblasserdam.nl

Contactformulier

    Beginnen met chatten
    Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn? Direct een medewerker nodig? Bel 0180849257